Alle producten

Subcategories

 • Werving & Selectie

  Je medewerkers zijn het hart van jouw organisatie. Pak werving & selectie dus goed aan zodat je de juiste toppers weet te vinden die bij jouw bedrijf passen. Levonline.nl helpt je erbij met onder meer vacatureteksten, selectieprocessen en heldere functieprofielen. Oh, en we vergeten ook onboarding- en inwerkprogramma’s niet. Je wilt immer die toppers een vliegende start geven in jouw bedrijf.

 • In- en uitdiensttreding

  Medewerkers komen, blijven hopelijk een mooie tijd bij jou bedrijf, maar gaan ook weer. Op die in- en uitdiensttredingsmomenten moet er van alles geregeld worden. Bij LEV Online vind je de documenten die hiermee gepaard gaan. Van vacatureteksten, aanstellingsbrieven en arbeidsovereenkomsten tot ontslagbevestigingen en getuigschriften.

 • Beleid

  Zodra je met meerdere medewerkers in jouw groeiende organisatie te maken krijgt, is het verstandig om een HR/Personeelsbeleid op te stellen. Hierin leg je afspraken en regels op het gebied van personeelszaken vast. Met een goed HR-beleid zorg je ervoor dat iedereen in de organisatie weet waar hij/zij aan toe is en waar jouw organisatie voor staat. LEV helpt je deze beleidsstukken op te stellen. Voor iedere organisatie ziet dit er anders uit. Daarom werkt LEV in deze documenten met maatwerk. Vul de vragen in en wij stellen vervolgens een maatwerk beleidsstuk voor je op.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Niets blijft zoals het is. Dus ook nadat je jouw medewerker voor een bepaalde functie en salaris in dienst hebt genomen, kunnen hier wijzigingen in optreden. Bijvoorbeeld wanneer jouw medewerker meer of minder uren gaat werken of overstapt naar een andere functie. Dat soort wijzigingen kun je schriftelijk in een brief bevestigen. Die brieven vind je hier bij LEV Online.

 • Arbo & Verzuim

  Als werkgever ben je wettelijk verplicht om te voldoen aan de actuele Arbowetgeving. Het komt erop neer dat je moet zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden en dat je zieke medewerkers moet bijstaan om hun weg terug naar het arbeidsproces te vinden. Dit moet je niet alleen doen, maar ook kunnen aantonen. In onze webshop vind je diverse Arbo-documenten die je daarbij kunt gebruiken. We zijn nog volop bezig om extra documenten aan te maken. Heb je nu al iets nodig en staat het niet in onze webshop? Neem contact met ons op.

 • Verlof

  Jouw medewerkers zetten zich volop in voor jouw organisatie. Soms gaat er echter even iets anders voor en heeft je medewerker het recht op verlof. Bij een geboorte bijvoorbeeld of in geval van zorg voor een naaste. Dan kan jouw medewerker zwangerschapsverlof, (aanvullend) geboorte- of ouderschapsverlof of kort/langdurend zorgverlof aanvragen. De bevestigingsbrieven van deze verlofsituaties, vind je hier bij LEV Online.

 • Ontwikkeling & Opleiding

  Weet je hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien? Door je medewerkers te laten groeien! Haal het potentieel in ze naar boven en zie wat dat doet met hun motivatie, werkplezier en prestaties. Levonline.nl geeft je de tools om hiermee aan de slag te gaan. Check de kwaliteitenmatrix en het persoonlijk ontwikkelplan, leg alles goed vast in een studieovereenkomst en… groei!

 • Medewerker |...

  Wil je aan de slag met veranderingen/verbeteringen in jouw organisatie? Boor dan voor waardevolle input de belangrijkste bron van informatie aan: die van je medewerkers en klanten! Door hen de juiste vragen te stellen, komen de tops en tips in jouw organisatie naar boven. LEV zorgt ervoor met de Medewerker Monitor en Klant Monitor. Na het anonieme online onderzoek krijg je van ons een helder rapport met de uitkomsten en verbetervoorstellen.

  Je kunt deze medewerkers- en klantonderzoeken via onze webshop aanvragen. We nemen dan snel contact met je op om de monitor(s) op maat voor je samen te stellen en uit te voeren.

  Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! We beantwoorden ze graag. 

 • RI&E

  Je RI&E invullen is één ding. De daaropvolgende documenten in orde maken een tweede. Ben je hard op zoek naar bruikbare voorbeelddocumenten, zoals een verzuimprotocol, BHV-plan, PSA-beleid en functieprofielen voor vertrouwenspersoon en Arbo coördinator? Hier vind je alle documenten op één plek. Vragen? LEV staat graag voor je klaar. 

  LEV kan niet zien of je alle voor jou van toepassing zijnde documenten gebruikt, deze goed invult en nadien regelmatig herziet. Dat is bij iedere organisatie anders en daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Wat we wel voor je kunnen doen, is jouw vragen over de documenten beantwoorden en hulp bieden bij het opstellen ervan. Daarvoor mag je ons altijd bellen of mailen.

  * Let op: wanneer je 25 medewerkers of minder hebt, volstaat het invullen van de documenten, met of zonder advies van een arbeidsdeskundige. Heb je meer dan 25 medewerkers in dienst, dan ben je verplicht om je bij jouw RI&E door een gecertificeerde Arbodeskundige of -dienst te laten begeleiden.  

Er zijn 50 producten.

Item 1-12 van 50 in totaal item(s)

Actieve filters